Camina 2017 Verdejo, de la DO La Mancha

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Aquesta setmana sortejam un verdejo que pertany a la DO La Mancha, elaborat per la Societat Cooperativa Cristo de la Vega, de la localitat de Socuellanos que elabora vins des de fa 60 anys. Es tracta del Camina 2017 Verdejo, un vi jove sorprenent, fresc, sense pas per barrica i que ens pot acompanyar perfectament aquesta primavera i estiu.

Nota de cata

  •  Aspecte: Net i brillant, amb un groc pàl·lid verdós.
  • Nas: Aromes fruites que ens recorden cítrics i meló combinats amb notes d’espècies i reminiscències de mare-selva i gessamí.
  • Boca: Fresc, juvenil amb una acidesa molt equilibrada i el toc golós característic dels verdejos.

Maridatge

És un vi blanc jove amb molta fruita que ens maridarà a la perfecció amb els arrossos caldosos de peix o de marisc; també amb unes gambes o escamarlans a la planxa, peixos al forn i també amb aquells acompanyats de salses com un rap a l’americana o uns musclos a la marinera.
És també un vi molt apropiat per acompanyar els plats de pasta fresca i pizza. Marida a la perfecció amb uns spaguetti amb gambes i allet; o amb els carbonara.
Perfecte per a prendrer-lo com aperitiu o per anar de tapes.

El guanyador d’aquesta setmana ha estat Diaz Serveis. A la fotografia el seu propietari Damià Diaz, que segueix la subscripció iniciada pel seu pare als anys 60. Si voleu comprar aquest vi jove i amb molta fruita, podeu passar per VINUM, al carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella, o trucar al 971 48 06 43.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *