El Consell Insular de Menorca inicia el proper dia 14 de maig el servei de bus llançadora a Macarella El preu per persona d'anada i tornada mitjançant reserva web prèvia i amb targeta de transports serà de 4,10 euros

Oriol Baradad, el conseller Miquel Preto i Isidro Bellota, d'Autocares Torres
El regidor Oriol Baradad, el conseller Miquel Preto i Isidro Bellota, d’Autocares Torres

El conseller de Mobilitat, Miquel Preto, el gerent d’Autocars Torres, Isidro Bellota, i el regidor de Policia Local i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Ciutadella, Oriol Baradad, han presentat la prova pilot del bus llançadora que unirà Ciutadella amb la platja de Macarella. El servei, que es posarà en marxa el proper mes de maig, està programat en dues temporades: la baixa, del 14 de maig al 15 de juny; i l’alta, entre el 16 de juny i el 15 de setembre.

En temporada baixa les freqüències seran cada 40 minuts entre les 8.00 i les 20.00 hores; i en temporada alta, des de les 8.00 fins a les 23.00 hores amb freqüències de 20 minuts. Aquest horari serà de dilluns a diumenge, inclosos els dies festius.

L’objectiu d’aquest servei és garantir que residents i visitants puguin anar a Macarella. L’empresa concessionària Autocars Torres, l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca col·laboren per facilitar la visita a Macarella garantint la seguretat d’arribar-hi gràcies a poder realitzar les reserves dels bitllets amb antelació. “D’aquesta manera continuam amb la tasca desenvolupada els anys 2016 i 2017 i assumim l’objectiu fonamental que és reduir la conflictivitat dintre del camí d’accés que va a Macarella , ha explicat el regidor Oriol Baradad. En aquest sentit, el consistori ciutadellenc facilitarà els mitjans de control dins del tram municipal del camí de Macarella.

El preu per persona, d’anada i tornada mitjançant reserva web prèvia, amb targeta de transports (T-General, T-Més i T-Jove) serà de 4,10 euros. Tots els residents a Menorca podran adquirir aquesta targeta de forma totalment gratuïta. El preu d’anada i tornada, sense targeta de transports, serà de 8,20 euros.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *