Roser Aguilera Bagur guanya el concurs del cartell del 46è Festival de Música d’Estiu de JJMM Ciutadella Després el quartet de saxòfons Kebyart Ensemble oferir un concert al Socors

Cartell guanayador, obra de Roser Aguilera Bagur

Ahir vespre es va presentar el disseny guanyador del concurs del cartell que anuncia el 46è Festival de Música d’Estiu d’enguany de JJMM Ciutadella. L’autora del disseny guanyador va ser per Roser Aguilera Bagur.

La programació més o manco mensual del cicle ‘Clàssics tot l’any’ de Joventuts Musicals no atura a Ciutadella i ahir divendres 1a la Sala Torrent de l’església del Socors, el protagonisme també va esser per al quartet de saxòfons Kebyart Ensemble, un jove conjunt d’interessant trajectòria i projecció establert a Barcelona i que va néixer el 2014 en el si de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on tots ells han cursat el grau Superior de música clàssica i contemporània.

Roser Aguilera Bagur
Roser Aguilera Bagur

 

Al quartet l’integren Pere Méndez (saxo soprano), Víctor Serra (saxo alt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo baríton), i l’actuació a Ciutadella forma part d’una mini gira per Menorca que també els durà a oferir sengles concerts as Mercadal aquest dissabte i a Alaior el diumenge dia 18, això després que aquest mes de març ja hagin actuat a ciutats com León, Ponferrada, Sober, Lugo i Palma, arribant també el proper 9 d’abril a Barcelona.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *