Camina Tempranillo 2016, DO La Mancha

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Camina Tempranillo 2016

Aquesta setmana sortejam un vi monovarietal ull de llebre 100% (tempranillo) que pertany a la DO La Mancha, elaborat per la Societat Cooperativa Cristo de la Vega, de la localitat de Socuellanos que elabora vins des de fa 60 anys. Es tracta del Camina Tempranillo 2016, un vi jove sorprenent, fresc, sense pas per barrica i que ens pot acompanyar perfectament aquesta primavera i estiu.

Nota de cata

  • Aspecte: Net i brillant, amb un atractiu color vermell cidera.
  • Nas: Aromes varietals de fruits vermells com el gerds, la cidera i la mora, a més d’aromes integrades de fruits secs com les ametlles i les avellanes.
  • Boca: Estructurat i redó. Bon pas per boca.

Maridatge

És un vi negre jove amb molta fruita vermella, característica dels ull de llebre que ens maridarà a la perfecció amb les carns vermelles a la graella com entrecots i mitjanes de vaca vermella de Menorca. També per a plats de cullera com panaderes de be o de vedella, gulash o plats de triperia com la panxa amb tomatigat o la llengua amb tàperes. Perfecte per acompanyar carns al forn com les porcelles i les cuixes de be. També amb plats d’arrossos de carn, pastes com la macarronada i per a compartir amb els amics acompanyat taules de formatges i embotits.

Pau Gener Torres

El guanyador d’aquesta setmana ha estat Pau Gener Torres, que també col·labora a l’Iris amb la secció “Coses vistes”. Si voleu comprar aquest vi jove i amb molta fruita, podeu passar per VINUM, al carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella, o trucar al 971 48 06 43

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.