D’Algeciras a Ciutadella: la trajectòria empresarial i familiar de Paco Carrasco L'1 de maig de 1982, i encara amb la meitat de l'edifici dedicat a la botiga, inaguraven allà el bar-cafeteria Ses Voltes

Paco Carrasco actualment. Foto Joan Mascaró M
Paco Carrasco actualment. Foto Joan Mascaró M

Va arribar a Ciutadella quan tenia 6 anys d’edat, i ara, el proper 13 de juny en farà 75. Ja jubilat, i amb gairebé una cinquantena llarga d’anys al capdavant de diversos negocis sobretot en el món de la restauració i hostaleria, en Francisco ‘Paco’ Carrasco Rubio (Algeciras -Cadis-, 1943) acaba de rebre el guardó a la trajectòria empresarial dels Premis Gastronòmics Menorca 2017 que atorga anualment l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears.

Paco Carrasco en els inicis del bar cafeteria. Foto Paco Carrasco
Paco Carrasco en els inicis del bar cafeteria. Foto Paco Carrasco

D’aquesta trajectòria, per ser avui en dia tot un referent dins d’aquest món de la restauració, sense dubte en destaca, i sempre juntament amb la seva esposa Juana Florit Bosch (Ciutadella, 1947), la fundació en el seu moment del bar-cafeteria Ses Voltes, conegut com a Can Carrasco, i que, ampliat i reconvertit, actualment condueixen els seus fills com a Espai Gastronòmic Ses Voltes. En coneixerem la seva història des dels inicis a través del mateix Paco Carrasco, que abans de dedicar-se a la restauració, en temps difícils de postguerra, va obrir-se camí també fent altres feines des de ben petit.

Si t’interessa saber més d’aquest reportatge el trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca