L’Ajuntament es reuneix amb la Junta de Caixers i els voluntaris per la coordinació de Sant Joan

Des de l’Ajuntament es treballa per garantir un bon desenvolupament de la festa de manera coordinada amb els diferents col·lectius implicats. Amb aquest objectiu, l’alcaldessa, Joana Gomila; la regidora de Festes, Laura Anglada; juntament amb altres persones que formen part de l’organigrama de l’organització de Sant Joan, s’han reunit amb la Junta de Caixers del bienni 2018-2019.

En aquesta trobada, els representants municipals van exposar aspectes relacionats amb la seguretat, la logística i la conscienciació de la festa, i a la vegada van recollir el llistat de posades dels cavallers participants per garantir una il·luminació adequada dels carrers. Les dues parts van manifestar la voluntat mútua de col·laboració i la disposició d’estar en contacte permanent per a resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir en els àmbits de responsabilitat de cadascú i van coincidir en la importància de recordar a la ciutadania que tothom ha d’aportar el seu granet d’arena per al bon funcionament de la festa.

L’Ajuntament també s’ha reunit amb els diferents grups de voluntaris de Sant Joan: l’associació que ha col·laborat en els darrers anys a fer passadís als Jocs des Pla, els voluntaris de l’ensortilla, i els de les carotes del caixer senyor. A més d’agrair-los la gran feina que duen a terme i els bons resultats aconseguits pel que fa a la millora de la seguretat i també a l’agilitat en el desenvolupament de la festa, la regidora de Festes va exposar el plantejament per a aquest any amb relació al Pla director de seguretat. Els voluntaris van mostrar la seva predisposició a seguir col·laborant en l’organització de la festa, i el principal objectiu és ara aconseguir que més persones es sumin a les tasques de voluntariat de Sant Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.