Sugrañes demana compromís per revisar la dotació de la promoció turística La presidenta insular lamenta l'obsessió de Susana Mora per prohibir tot el que genera riquesa i progrés

La presidenta del Partit Popular de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, va aprofitar les jornades interinsulars que s’han celebrat aquest cap de setmana a Mallorca per reclamar al partit un compromís amb la revisió de la dotació de la transferència de la promoció turística a partir de maig de 2019 .

Amb l’acord acceptat pel tripartit del Consell Insular, Menorca perdrà 2,2 milions d’euros en cinc anys i haurà de destinar 1,5 milions d’euros anuals de recursos propis per finançar la competència.

Consellers i diputats al Parlament de Menorca han participat al costat de companys de les altres illes en dues jornades de debat i anàlisi de la gestió dels diferents pactes que governen a les institucions insulars.

En la seva intervenció, la presidenta insular va insistir en l’error que suposa acceptar una dotació “insuficient” i que a més és “regressiva”, cosa que mai s’havia vist.

Sugrañes va lamentar que els menorquins estiguin patint en primera persona polítiques fruit “de la filosofia dels talibans que ens governen i que estan obsessionats a prohibir”.

Sugrañes contraposa la prohibició del tripartit davant del Partit Popular que “vam crear oportunitats perquè tingui feina tothom tot l’any”.

“La lamentable situació del departament de Benestar social i tenir la carretera paralitzada tres anys amb l’increment de la inseguretat que suposa són només dos exemples que ens permet afirmar que és mentida que treballin per a les persones, com els agrada dir. En realitat, només es preocupen de les pedres del nostre paisatge. El desenvolupament sostenible és molt més que protegir les pedres “.

La presidenta insular lamenta l’obsessió de Susana Mora per prohibir tot el que genera riquesa i progrés: turisme rural, turisme d’interior, turisme nàutic, lloguer turístic, turisme de natura …

En canvi, no aporten ni una solució als problemes reals dels menorquins causa de la “paràlisi” d’un govern “sectari” que es caracteritza per la “improvisació” i “l’intervencionisme” que “només defensa els interessos d’una classe privilegiada i egoista que es pot permetre el luxe de viure d’esquena al turisme “.

Sugrañes va avançar que el PP recuperarà el canvi d’ús a les edificacions existents en sòl rústic, així com l’ampliació de les mateixes per garantir la viabilitat econòmica d’agroturisme i hotels rurals.

Així mateix, el PP vol potenciar noves activitats complementàries en les explotacions agràries que els ingressos addicionals permetin que el camp de Menorca sigui sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *