Cala Joia té a punt el segon disc, que també cerca micromecenes

Uns cinc anys després de néixer com a duet musical i quasi a dos anys del seu primer disc, ‘De reüll’, Cala Joia hi torna i té gairebé enllestit el segon treball discogràfic: ‘aCORds de mar’, un disc més madur i amb la mar com a principal font d’inspiració que arribarà el 30 d’abril al carrer, açò si no es participa com a micromecenes ajudant al seu finançament a través de la plataforma Verkami i podent-lo tenir, en aquest cas, com a recompensa abans que no surti a la venda.

Al disc, que just va acabar de gravar-se la setmana passada i que s’ha enregistrat els darrers dos mesos als estudis Aumon que gestiona Cris Juanico a Ciutadella, n’Annabel Villalonga Sintes (Maó, 1983) i en Josep Abelairas Gener (Ciutadella, 1984) l’han anat cuinant a foc lent, ben a consciència.

Si bé sí que han actuat en privat, és des de pràcticament a finals del passat estiu que no ofereixen un concert públic com a Cala Joia, tot per centrar el seu temps lliure, i més, en la gestació d’aquest nou disc, que consideren integra un contingut més rodó i on ja van trobant el seu lloc a la recerca de la pròpia identitat musical. També rodejant-se d’un equip professional prou conegut i experimentat, tant a nivell de producció artística com de disseny i, és clar, com en la part musical.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca