Actes 8 Març

El Consell invertirà el 2018 més de mig milió d’euros en les línies de suport cultural Les prinicpals novetats són el desplegament del Pla de foment de les arts escèniques

El Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca ha presentat aquesta setmana les principals línies de suport de la institució a la creació i promoció cultural per a l’any 2018. Va ser dimarts as Mercadal en una convocatòria on hi estaven convidades les entitats culturals, els professionals i els representants del sector cultural de l’illa.

El conseller, Miquel Àngel Maria, i els tècnics del Departament de Cultura i Educació, van donar a conèixer el funcionament i les novetats de les convocatòries i programes que es treuen al llarg de l’any 2018. De manera especial, s’informà de les noves línies d’actuació que s’incorporen enguany. Les principals novetats són el desplegament del Pla de foment de les arts escèniques, dotat amb un pressupost de 143.000€, i una nova convocatòria de suport a la creació en arts visuals, dotada amb 60.000€.

El Consell destina enguany al conjunt de convocatòries i línies de suport a la creació i promoció cultural, un pressupost total de 517.000€, xifra que representa un increment del 101% respecte a l’any anterior, en compliment del compromís de l’equip de govern del Consell de recuperar, al llarg d’aquest mandat, les quantes de les ajudes culturals d’abans de la crisi, que foren severament retallades durant l’anterior mandat.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.