La FFTM promociona la Menorca més natural a París La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat al Salon Destinations Nature

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat entre el 15 i el 18 de març al Salon Destinations Nature de París, una de les grans cites del circuit promocional europeu sobre productes turístics. Concretament, la fira parisenca està especialitzada en natura, esport i oci alternatiu.

El Camí de Cavalls ha estat un any més el principal reclam, tant per part del públic professional com del públic general. Es dóna el cas, com també passa a les fires alemanyes i les especialitzades a nivell nacional, que molts dels que s’adrecen a l’estand ja coneixen l’existència de l’històric camí i demanen materials específics. Per això, la FFTM ha editat un mapa desplegable amb informació detallada sobre itineraris, història, elements naturals i patrimonials, serveis, curiositats, etc.

Però el Camí de Cavalls no ha estat l’únic recurs que s’ha presentat aquests dies a París. La FFTM també disposava de nous materials sobre rutes cicloturístiques i sobre submarinisme, a més de les publicacions editades per ASHOME i PIME per mostrar tots els allotjaments i les empreses que presten serveis turístics al llarg de tot l’any.

Aquesta acció forma part de l’estratègia promocional de la FFTM, que fixa el mercat francès com un dels prioritaris per a Menorca. Entre les raons que expliquen aquesta consideració es troba el fet que l’operativa amb França acostuma a iniciar-se a l’abril, el que suposa un al·licient per a la indústria turística menorquina.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *