La MECUP 2018 de futbol base arriba a Menorca amb 70 equips Fins a 50 equips de fora de Menorca jugaran en set camps de futbol de l'illa

El Torneig Internacional de Futbol Base Copa Menorca, MECUP 2018, reunirà a un total de 70 equips a Menorca, que jugaran els seus partits (un mínim de 5 cada equip) a un total de set camps de futbol de l’illa, entre aquest dimecres 28 de març capvespre en què començarà la primera fase de grups i el diumenge 1 d’abril migdia, en què es disputaran les grans finals de cada categoria.

Brasil U16, l’any 2008 a Menorca. Foto Menorca Eventos-MECUP

D’aquests 70 equips en total, repartits en una desena d’hotels de l’illa, n’hi ha 50 que venen de fora de Menorca, des de Mallorca i Catalunya, per exemple, però també del Japó, la Xina o l’Argentina, passant per Alemanya, Anglaterra, Holanda o Itàlia, i amb la participació de clubs de reconegut prestigi i de cert renom al panorama futbolístic internacional.

Granscena del Japó U15

L’esdeveniment que ve organitzant Menorca Eventos des de fa uns quants anys per la Setmana Santa es calcula que mourà unes 3.500 persones aquests dies. La idea d’aquest torneig és la de ser un referent en el futbol base internacional, “on equips petits i grans competeixin per superar-se a sí mateixos, per ser millors i per aprendre”, així com la de fusionar el pur esport i el turisme.

Penya Ciutadella U15

D’equips destacats que han passat en algun moment per la MECUP al llarg d’aquests anys n’hi ha una llista extensa, començant pels clàssics de la primera línia espanyola com ara Real Madrid, At. de Madrid, F.C. Barcelona, R.C.E. Espanyol, Ath Bilbao, Betis o València; i passant per altres d’estrangers prou coneguts en l’escena europea i mundial.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca