Els menorquins deixaran de ser tractats com a turistes en el transport públic d’EMT La mesura es posarà en marxa l'! de juliol d'enguany

L’any 2016, a instàncies de MÉS per Menorca, es va introduir en la Llei de capitalitat de Palma una disposició sobre els costos d’insularitat derivats de la localització a la capital balear de serveis públics de la CAIB, com l’Hospital de Son Espases o la Universitat de les Illes Balears.

Posteriorment, a través dels Acords per Menorca, aquesta motivació va ser incorporat com a primer punt dels compromisos d’estabilitat entre MÉS per Menorca i el Govern de les Illes Balears (s’adjunta el document).

Ara, a la fi, es posa en marxa la mesura que beneficiarà a tots els menorquins, eivissencs i formenterers que es desplacen a Palma, pel motiu que sigui, o que resideixen temporalment a Mallorca per motiu d’estudis. “A la fi menorquins, eivissencs i formenterers pagarem com a residents per accedir a serveis públics que són de tots, també nostres”, explica el diputat portaveu de MÉS per Menorca. “Anar a Son Espases o a la UIB no és fer turisme”.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *