Vint anys de bon jazz a Menorca

Michael Olivera

Fa ja dues dècades que Jazz Obert organitza anualment el Festival Internacional de Jazz de Menorca i per aquest motiu l’associació cultural ha preparat un festival ben potent per aquesta primavera. El concert inaugural fou el passat divendres 16 de març amb el grup The Limboos. Fins al proper 2 de juny pràcticament cada setmana es podrà gaudir del millor Jazz en diferents formats i activitats. Com a plats forts destaquen els concerts de Michael Olivera, bateria cubà, acompanyat de  4 músics més, un dels quals és el menorquí Marco Mezquida aquest proper divendres a Ciutadella; la Kyle Eastwood Band al TeatrePrincipal i en James Carter’s Electrik Outlet al Llatzaret.

Per aquesta edició, la del XXè aniversari, es compta amb un spot promocional realitzat per Macià Florit i protagonitzat per la baterista Laura Ampolla. Una altra novetat d’enguany és la col·laboració amb el festival “Eivissa Jazz” que celebra el seu XXXè aniversari. Aquest fet fa palesa la cohesió cultural entre illes i per part de les dues organitzacions ja han mostrat l’interès de que no resti en una col·laboració puntual sinó que, d’alguna manera, tengui continuïtat. Cal destacar també que enguany s’ha encetat una secció OFF Festival, amb col·laboració amb altres entitats com Ciutadella Antiga (Jazz didàctic), Cineclubs (Jazz al cinema) o la Xarxa de Biblioteques (exposició de gravats i contes musicats).

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *