El Consell executa millores per a la consolidació d’un talús del Camí de Cavalls

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca executarà en les properes setmanes una sèrie d’actuacions per a millorar l’estat de consolidació d’un talús de 100 metres de longitud corresponent a un tram del Camí de Cavalls al seu pas pel barranc de Cala’n Porter. Els treballs seran executats per l’empresa Mar de Fons SCP, especialitzada en serveis subaquàtics i verticals, per un import de 10.810,00 euros més IVA, i amb una durada prevista de 4 setmanes. Amb l’objectiu de poder executar els treballs garantint la seguretat dels usuaris del Camí de Cavalls, des de dimecres 28 de març i fns que acabin els treballs, s’ha habilitat un desviament provisional, indicat convenientment, un tram pel camí de Torralbenc i un altre tram pel camí que davalla pel barranc de Torralbenc Nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *