Cuina amb estrella a la segona edició de la Fira Arrels El cap de cartell d’Arrels 2018 és Paco Pérez, el xef català reconegut mundialment que compta amb un total de 5 estrelles Michelin

Els dies 14 i 15 d’abril, al recinte firal de Maó, la fira Arrels oferirà demostracions de cuina de les mans de xefs amb estrella Michelin.

Paco Pérez (Miramar, Llançà, Girona), Begoña Rodrigo (La Salita, València), Andreu Genestra (Andreu Genestra Restaurant, Capdepera), Adelf Morales (Topik, Barcelona), Emili Samper (Crudito, Madrid), Albert Mendiola (Marimorena, Barcelona) i María José San Román (Monastrell, Alacant), cuiners reconeguts del panorama nacional i internacional, oferiran cuina en directe a la Fira Arrels. També ho faran alguns dels millors xefs de Menorca.

El cap de cartell d’Arrels 2018 és Paco Pérez, el xef català reconegut mundialment que compta amb un total de 5 estrelles Michelin. Actualment, Paco Pérez és un dels xefs més importants del panorama espanyol. Així mateix, Paco Pérez no serà l’únic estrellat d’Arrels 2018. El mallorquí, Andreu Genestra també disposa d’una estrella Michelin al seu restaurant de Capdepera a Mallorca.

Per altra banda, els xefs menorquins també formaran part d’aquest espectacle. Una selecció dels millors cuiners de l’illa estarà present a Fira Arrels: Victor Lidón (Ca na Pilar), Miquel Sánchez (Smoix), Felip Llofriu (Mon Restaurant) i Joan Puigpelat (Cafè Marès). Tots ells dirigiran una sessió a l’aula de cuina de la fra sota el ttol “ooa Cuina Menorquina”.

A més, aquest any, amb la coincidència de la Reseroa de la Biosfera de Menorca i la Reseroa de la Biosfera de Lanzarote, Lanzarote serà present a la fra com a territori conoidat. A més d’aportar productes com formatge o oi, els cuiners Orlando Ortega (Lilium, Arrecife, Lanzarote) i Gonzalo Calzadilla (Isla de Lobos, Lanzarote) també partciparan a l’Aula de cuina de la fra.

Totes les demostracions de cuina tndran una durada de 45 minuts i hi podran assistr tots els visitants de la fira que tnguin interès. L’objectu és aprendre i descobrir de les millors combinació de productes locals i de les noves tècniques culinàries. A més, seguint els mateixos objectus, la fira també comptarà d’una Aula de tast on s’oferiran degustacions de productes guiades. També, a l’Aula infantil s’organitzaran tallers de cuina pels més petits.

Horaris i programa complert Fira Arrels 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.