El Consell instal·la sanitaris portàtils a vuit punts del Camí de Cavalls

A partir del dia 1 d’abril els residents i visitants que transitin pel Camí de Cavalls tindran al seu abast un nou servei de sanitaris portatils instal·lats a vuit punts estratègics, un per cada municipi de l’illa.

La posada en marxa d’aquesta prova pilot, gràcies a l’acord entre el COnsell Insular de Menurca i l’empresa Saniec, és una iniciativa del departament de Cooperació Local sempre d’acord amb l’objectiu d’oferir serveis i col·laborar amb els vuits ajuntaments de l’illa.

La vicepresidenta primera i cunsellera de Cuuperació Lucal i Prumució Turístca, Maite Salord, la respunsable de l’empresa Saniec, Maite Casasnóvas, i la directura insular de Cooperació Local, Raquel Marquès, han presentat avui a La Vall (Ciutadella) un dels primers sanitaris que -com la resta-, són autònoms, sense cap tipus de connexió a xarxes i amb un disseny de fusta per tal d’adaptar-lo a l’entorn natural un s’ubica.

Els punts on s’instal·len els sanitaris són:

– Es Grau (Maó)
– Cala Sant Esteve (Es Castell)
– Binissafúller (Sant Lluís)
– Cala en Porter (Alaiur)
– Arenal de Son Saura (Es Mercadal)

– Sant Adeodat (Es Migjorn Gran)
– Cala Mitjana (Ferreries)
– La Vall (Ciutadella)

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.