El quadre del bisbe Vila viatja a la capital de Malta El retrat pictòric habitualment es pot veure al Saló Gòtic de l'Ajuntament de Ciutadella

El retrat pictòric del bisbe Vila que habitualment es pot veure al Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella, com a Fill Il·lustre que és de la ciutat, ha viatjat a la capital de Malta, La Valletta, i des del passat 10 de març s’exposa al Fort de St. Elm, en una mostra organitzada per l’agència nacional de museus Heritage Malta.

Aquest quadre, pintat a Menorca l’any 1799 per l’artista alemany Anton Schranz (1769-1839), forma part de l’exposició titulada ‘The Schranz. Family of Artists. A journey of rediscovery’ (‘Els Schranz. Família d’Artistes. Un viatge de redescobriment’), amb què l’Heritage Malta i la família Schranz commemoren el 200è aniversari de l’arribada del primer membre d’aquesta família a Malta, que ara ja acull a una cinquena generació des que, precisament, Anton Schranz, decidís traslladar-s’hi des de Menorca, on llavors residia, l’any 1818.

El retrat pictòric del bisbe Vila que habitualment es pot veure al Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella, com a Fill Il·lustre que és de la ciutat, ha viatjat a la capital de Malta, La Valletta, i des del passat 10 de març s’exposa al Fort de St. Elm, en una mostra organitzada per l’agència nacional de museus Heritage Malta.

Aquest quadre, pintat a Menorca l’any 1799 per l’artista alemany Anton Schranz (1769-1839), forma part de l’exposició titulada ‘The Schranz. Family of Artists. A journey of rediscovery’ (‘Els Schranz. Família d’Artistes. Un viatge de redescobriment’), amb què l’Heritage Malta i la família Schranz commemoren el 200è aniversari de l’arribada del primer membre d’aquesta família a Malta, que ara ja acull a una cinquena generació des que, precisament, Anton Schranz, decidís traslladar-s’hi des de Menorca, on llavors residia, l’any 1818.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca