La Fira Arrels reparteix 500 tasts de Bolets de Menorca en un acte de promoció a Ciutadella El cuiner Victor Bayo ha estat l'encarregat de protagonitzar una demostració de cuina i tast

La Fira Arrels, promoguda pel Consell Insular de Menorca, amb col·laboració amb l’associació Fra Roger, han organitzat un acte de promoció de la Fira aquest dissabte dia 7 a les 12:00h al Mercat des peix de Ciutadella. El cuiner Victor Bayo juntament amb els productors de Bolets de Menorca, Cicerón Mercadal i Aristóteles Mercadal, han estat els encarregats de protagonitzar una demostració de cuina en directe i tast.

Un gran número de persones es van apropar aquest matí al Mercat des Peix i van poder gaudir d’un show cooking i d’una degustació gratuïta de diferents tipus de Bolets de Menorca amb guarnicions diverses. Bolets amb ratjada, amb verdures i maonesa de safrà o amb pilotes amb salsa d’ametla.

El productor de bolets, Ciceron Mercadal s’ha mostrat orgullós de poder participar a Arrels. “Hi ha poques iniciatives d’aquest tipus i per nosaltres és una porta oberta”, ha assegurat. Per la seva banda, Victor Bayo ha explicat els beneficis de trobar-se en cercles tan pròxims tant pel que fa als ciutadans com als productors locals: “És una gran promoció: tenim el productor, el cuiner i la gent que ho tasta” afirmava.

També hi ha assistit altres productors que participaran a la Fira Arrels el proper cap de setmana. Els productors de Finca S’Ullestrar, Isafrà o Sa Parada Ecològica s’han col·locat a primera fila i han demostrat el seu entusiasme en aquest projecte que suposa per ells la Fira Arrels.

A més, hi ha estat present el conseller Miquel Company Pons que ha remarcat els objectius de la Fira Arrels; crear sinergies entre productors i restauradors, que els ciutadans puguin conèixer l’àmplia oferta que existeix a Menorca de productes de qualitat i finalment que Menorca pugui esdevenir una gran potència gastronòmica.

La segona edició de la Fira Arrels tindrà lloc el proper cap de setmana 14 i 15 d’abril al recinte firal de Maó. Aquesta segona edició comptarà amb un augment considerable de productors arribant a un total de 47. Els visitants podran tastar i comprar els productes locals i també assistir a demostracions de cuina en directe dirigides per xefs reconeguts en l’àmbit internacional. També tindran lloc sessions de tast guiades i tallers infantils.

Més informació: www.firaarrels.com/actividades

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca