Pons Vila: “Treballam per millorar la connectivitat aèria entre la Península i les Illes, especialment, Menorca” Avui, després de presentar una esmena transaccional per al seu debat en el Ple

 

La senadora del PP per Menorca, Joana Pons Vila, ha deixat clar avui que “treballam per millorar la connectivitat aèria entre la Península i les Illes Balears i, especialment, Menorca”.

Així ho ha manifestat després de presentar una esmena transaccional, per al seu debat i aprovació en el Ple d’aquest dimecres, en què demana la incorporació en els pròxims pressupostos generals de l’Estat (PGE) la bonificació del 75% del preu dels bitllets aeris a tots els trajectes entre les Illes Balears i la Península.

“Intentant aconseguir el major consens possible i que es pugui aprovar aquesta moció, des del PP hem presentat una esmena transaccional que necessita el suport d’altres grups polítics del Senat”, ha explicat Pons Vila.

A continuació, ha indicat que s’acceptaria incorporar la bonificació del 75% en tots els trajectes entre les Illes amb la Península en el règim especial de les Illes Balears (REB), que s’està negociant en aquests moments “.

A més, els populars insten al Govern a seguir impulsant i potenciant la connectivitat balear amb l’objectiu d’atendre de forma eficient les demandes de mobilitat dels seus ciutadans, a través dels mecanismes reglamentaris que es considerin oportuns, sempre dins el marc regulador establert per la normativa de la Unió Europea, i a continuar estudiant, en col·laboració amb l’Administració local, totes aquelles alternatives de millora que puguin plantejar-se, per a la implantació d’aquelles que es considerin adequades a aquesta finalitat.

POSSIBILITAT DE MILLORAR EL TRAJECTE MENORCA-BARCELONA

En aquest punt, Pons Vila ha subratllat que en la iniciativa dels populars reclamen “estudiar, sempre que es salvin els dubtes legals, la possibilitat d’implementar una obligació de servei públic entre el trajecte Menorca-Barcelona per millorar les necessitats dels menorquins”.

Finalment, la senadora menorquina ha destacat que “des del PP farem valer la nostra majoria parlamentària per continuar millorant la connectivitat aèria entre la Península i les Illes i, especialment, Menorca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.