Actes 8 Març

El Senat aprova el descompte del 75% a proposta de Més per Menorca La cambra alta també estudiarà la necessitat d’establir una OSP en la ruta Menorca-Barcelona

El Senat ha aprovat aquest dimecres per unanimitat una moció impulsada per Més per Menorca i presentada pel senador Bernat Picornell (ERC) perquè el Govern apliqui el 75% de descompte en els vols entre les illes i la península. En concret, perquè incorpori en els pròxims Pressuposts Generals de l’Estat aquesta bonificació. Es tracta de la primera vegada en què una cambra legislativa es manifesta per unanimitat sobre aquesta qüestió.

Més per Menorca ha qualificat d’èxit rotund el resultat de la votació al Senat i ha recordat que també és molt important que s’hagi aprovat el punt que insta el Govern espanyol a estudiar, conjuntament amb Govern i Consell de Menorca, la implantació de l’Obligació de Servei Públic (OSP) en la ruta Menorca-Barcelona. En aquest sentit, cal recordar que la OSP és la fórmula que garanteix que els preus no es disparin, ja que el descompte del 75% tot sol no és suficient.

El senador Bernat Picornell és d’Esquerra Republicana però defensa les propostes de de Més per Menorca, en tant que Esquerra Republicana en forma part. En aquest sentit, val a dir que la moció ha estat preparada de manera conjunta per les dues formacions polítiques.

Més per Menorca ha assegurat que la feina feta a través de la campanya #MenorcaConnectada ha obtingut els seus fruits i que seguirà lluitant pels drets dels menorquins a una bona connexió aèria i marítima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.