Baleària reforça els serveis des de Barcelona amb Menorca i Mallaorca amb un vaixell d’alta velocitat Les conexions entre els ports d'Alcúdia i Ciutadella també s'amplien fins a les quatre rutes diàries

La naviliera Baleària sumarà aquest estiu el vaixell d’alta velocitat Jaume II a les connexions entre Barcelona, ​​Ciutadella i Alcúdia. Així, entre el 16 de juny i el 2 de setembre els passatgers podran optar per viatjar en alta velocitat o en el ferri que fa habitualment la ruta, el Martín i Soler.
Cal destacar que el fast ferri Jaume II, que navega a 35 nusos, realitzarà la travessia entre Barcelona i el port menorquí en tres hores i mitja cada dia excepte els dimecres. La sortida des de la ciutat comtal serà a les 8.00 hores i la tornada des de Ciutadella a les 19.00 hores, el que permetrà realitzar el viatge d’anada i tornada al dia des de Barcelona. Aquests horaris es complementen amb els del ferri, que surt del port barceloní en horari nocturn (22:00) i torna de l’illa al matí (10:00), amb escala a Alcúdia.

Trajectes interinsulars

La incorporació d’aquest vaixell d’alta velocitat també ampliarà fins a quatre els viatges diaris entre Mallorca i Menorca de Baleària, ja que després de connectar Barcelona amb Ciutadella, el vaixell seguirà la ruta fins a Alcúdia. D’aquesta manera, tres rotacions interinsulars seran en fast ferri, amb una durada de la travessia d’una hora, i una al ferri Martín i Soler d’hora i mitja.

Fast ferri Jaume II

El vaixell, que té una capacitat per a 600 passatgers, presenta una eslora de 81 metres i una mànega de 26. Ofereix acomodació en butaca i butaca superior i disposa de cafeteria, botiga i hotel can. A més, està habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

El fast ferry Jaume II va ser remotorizat l’any passat amb el que s’ha aconseguit una major eficiència energètica i fiabilitat en el servei. També es va dur a terme una reforma integral dels interiors, que han permès oferir als passatgers a més comoditat. La companyia va invertir més de 7 milions d’euros en aquests treballs de millora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.