Consell Insular i Fundació Mapfre s’uneixen per la integració sociolaboral

Fundación MAPFRE ha presentat  al Consell Insular de Menorca el seu programa social d’ocupació, un projecte que engloba diferents iniciatives per fomentar la contractació, impulsar la formació de persones desocupades, ajudar els joves a enfocar el seu futur professional i millorar les habilitats socials, així com promoure la integració de col·lectius en risc d’exclusió social.

Fundació MAPFRE ha animat les empreses a col·laborar amb el programa Juntos Somos Capaces-Junts Ho Podem Fer, del qual s’han beneficiat més de 2.900 persones, i amb el programa Accedemos, que des de 2013 fomenta l’accés de persones aturades al mercat laboral i contribueix al desenvolupament de les PIMES.

Així, doncs, en el marc de la VI Convocatòria d’ajuts per a l’ocupació, es posa a disposició de petites empreses, autònoms i entitats socials un total de 500 ajuts  dirigides a donar suport a la contractació  de persones treballadores en situació d’atur.

L’empresa podrà rebre una ajut  de fins a 4.500 euros durant nou mesos, si el contracte és a jornada completa, o 2.700, si és a mitja jornada. Un cop formalitzat el contracte amb la persona treballadora, l’empresa disposarà de 90 dies naturals per sol·licitar l’ajut, que haurà de fer registrant-se a www.fundaciomapfre.org, emplenant el formulari corresponent i adjuntant la documentació requerida.

Miquel Company Pons, conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, ha agraït la iniciativa de Fundación MAPFRE, que, al seu parer, “contribueix a incentivar la contractació de persones que pertanyen a un col·lectiu al qual cal donar especial suport”.

Per altra banda, Julio Varona, representant de Fundación MAPFRE a Menorca, ha expressat el seu agraïment al Consell Insular de Menorca pel seu compromís amb aquests tipus d’iniciatives, que impulsen el benestar de les  persones en risc d’exclusió social i en situació d’atur de llarga durada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.