L’Institut d’Ensenyament a Distància de Balears començarà a funcionar el proper curs

Actualment, a les Illes Balears hi ha uns 2.500 alumnes que fan algun tipus d’estudi de l’oferta pública d’ensenyament reglat a distància. I la idea és que com a mínim, segons s’ha explicat des de la conselleria balear d’Educació i Universitat, aquest nombre d’alumnat es tripliqui en tres cursos. Amb l’objectiu de disminuir l’abandonament escolar i facilitar la formació al llarg de la vida, incrementant significativament el nombre de persones que opten per aquesta modalitat formativa, és pel que s’amplia l’oferta i la reorganització dels estudis a distància, creant-se, com a punt de partida, el nou Institut d’Ensenyament a Distància de les Illes Balears (IEDIB), que començarà a funcionar el curs 2018-2019.

La revisió i ampliació de l’oferta formativa i el reforç profund dels estudis a distància ha estat la conseqüència d’estudiar la situació d’aquesta modalitat formativa a Balears, arribant-se a la conclusió que actualment, aquesta oferta pública, era escassa i estava dispersa, no assolint totes les seves potencialitats, de tal manera que a la nova oferta s’hi apliquin els models pedagògics més avançats i que fan un ús intensiu de la formació en línia en entorns virtuals d’aprenentatge (EVA).

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.