Miracle Serra i la seva fusió d’art i cuina a l’exposició del Roser Alegria, color, frescura i també ganes de menjar fruita són algunes de les sensacions dels visitants a l'exposició

Miracle Serra amb els mòduls de l’escultura de la poma vermella. Foto Joan Mascaró M.

Alegria, color, frescura,… i també ganes de menjar fruita. Aquestes són algunes de les sensacions que es remouen i amb què surten alguns dels visitants a l’exposició que actualment, i fins al proper 5 de maig, es pot veure a la sala del Roser de Ciutadella. El títol de la mostra, prou significatiu, és ‘Mengem-nos l’art’ i, físicament, inclou una trentena de pintures i dues escultures de Miracle Serra, artista i cuinera catalana, de Sant Just Desvern, que des de fa un cert temps té un fort vincle amb Menorca, reforçat l’any passat en viure a Ciutadella una llarga i agradable temporada de tres mesos.

Escultura de la pera esmitjada i en tres peces. Foto Miracle Serra

Si bé és clar que a aquestes sensacions un se les pot endur tan sols endinsant-se en aquest maridatge entre cuina, pintura i escultura inherent a l’exposició, la mostra s’entén encara més si parlam del llibre ‘Cuina amb fruites’ de Miracle Serra i el seu fill Joan Targarona, i, també, tenint en compte la història familiar que, breument, contarem de la mateixa Miracle Serra Pladevall, no per res vinculada als productes de l’hort i a la pagesia, d’on venen els seus pares, i a estar-se, des de ben petita, cuinant a la casa familiar i rere el mostrador de la botiga de queviures que ja a l’any 1952 posaren a la seva població natal de Sant Just Desvern, a la província de Barcelona.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *