Conveni entre el Consell i l’Associació de la Premsa Local de Menorca

El conseller de Cultura del Consell Insular de Menorca, Miquel Àngel Maria Ballester, i el president de l’Associació de Premsa Local de Menorca, Miquel Àngel Marquès Sintes, han signat avui el conveni anual de col·laboració per al foment de l’associacionisme i l’actvitat d’aquests mitjans per a l’any 2018.
L’Associació de Premsa Local de Menorca (APLM) està integrada per les quatre revistes locals de l’illa, S’Ull de Sol, d’Alaior; El Iris, de Ciutadella; Xerra i Xala, des Mercadal, i S’Auba, de Sant Lluís.
El Consell Insular de Menorca vol donar suport a l’associacionisme entre les revistes d’àmbit local de l’illa, perquè donen informació puntual dels esdeveniments que tenen lloc als diferents municipis menorquins i actuen de divulgadores de la cultura de Menorca i de la llengua catalana.
El conveni preveu una aportació del CIM a l’APLM de 10.000 €, dels quals 1.600 € es destinen a les despeses de gestió de l’associació i a l’organització de la Diada de la Premsa Local de Menorca i 8.400 € es distribueixen entre les quatre publicacions associades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.