Tres dies de llibres al carrer i la prèvia de Sant Jordi de l’Escola Oficial d’Idiomes Amb Sant Jordi els llibres tornen a sortir al carrer amb l'exposició i venda dels llibreters

D’aquest dissabte dia 21 d’abril al proper dilluns dia 23, coincidint amb la data exacta de la festa de Sant Jordi, els llibres tornaran a sortir al carrer a Ciutadella, amb l’exposició i venda per part dels diferents llibreters a la plaça de la Catedral. L’horari d’aquesta exposició i venda anirà de les 10 a les 21 hores el dissabte, de les 10 a les 20 hores el diumenge i de les 9 a les 20 hores el dilluns 23 d’abril. I, com és habitual, al seu voltant hi tindran lloc diverses activitats, sobretot per als més petits, encara que també n’hi haurà per als adults i fora d’aquella zona, com pot ser la celebració especial de Sant Jordi que organitza l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) aquest divendres 20 d’abril.

Imatge del cartell d’enguany de la Festa del llibre

Precisament, l’activitat de l’EOI, que començarà a les 18 h d’aquest dia 20 al Teatre de l’IES Josep M. Quadrado, està oberta a tot el públic i és gratuïta, podent-s’hi veure diverses actuacions musicals i teatrals en alemany, anglès i francès. La primera de les actuacions serà un recital musical en alemany amb Mariela Sachinger i David Gligorovski com a protagonistes, continuant-se amb unes cançons tradicionals del Quebec amb Isabelle Mercier. Després hi tindrà lloc el lliurament de premis de narrativa i fotografia de l’Escola i l’actuació ‘Storytelling’ d’Aura Canet, acabant-se amb la presentació de la revista ‘Guaita!’ i l’actuació musical, a les 19.30 h, de Leonmanso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.