El Consell Escolar de Menorca organitza les Jornades Banc d’oportunitats 2018 Una vintena de joves voluntaris han preparat unes jornades amb la finalitat de donar a conèixer experiències personals de temps lliure i d'associacionisme

Aquest dijous 19 a Ciutadella i divendres 20 a Maó s’an celebrat unes Jornades, organitzades pel Consell Escolar de Menorca, per donar a conèixer als joves de 16 anys de Menorca, experiències de temps lliure i d’associacionisme. S’hi realitzaren 34 tallers sobre oportunitats de temps lliure per a 795 joves vertebrats sobre un eix principal: Per un temps lliure educatiu.

Des d’octubre, un equip d’una vintena de joves voluntaris de diferents instituts, a través de la Comissió d’Innovació del Consell Escolar de Menorca, han preparat unes Jornades dirigides a tots els joves de 16 anys de Menorca, amb la finalitat de donar a conèixer experiències personals de temps lliure i d’associacionisme, explicades pels mateixos protagonistes. Les jornades compten amb el suport dels equips directius i consells escolars dels instituts i escoles concertades de Menorca. L´objectiu d’aquestes Jornades és que els mateixos adolescents comparteixin experiències de temps lliure i rebin informació sobre ajudes i oportunitats per a millorar-lo (viatges, entitats, associacionisme, estudis a fora…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.