El Consell obre un tauler d’anuncis virtual per llogar habitacions a treballadors temporals

A través de la nova web http://habitatgesocial.menorca.es el Consell Insular de Menorca ha obert un tauler d’anuncis virtual per contribuir a posar en contacte d’una manera àgil a treballadors que cerquen una habitació temporal amb persones que estan disposades a oferir una habitació compartint les despeses de l’habitatge.

De fet, aquesta web pretén recollir tot el que existeix a Menorca en l’àmbit d’habitatge des d’una vessant social, així com donar informació i fer divulgació sobre tot allò que passa fora de Menorca en temes d’habitatge social. Encara que està gestionada des del Consell, es tracta d’una web col·lectiva on hi participen totes les administracions i entitats socials que treballen en aquest àmbit, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania la recerca d’aquelles qüestions que puguin preocupar en temes d’habitatge social (Càritas Diocesana de Menorca, Creu Roja de Menorca, IBAVI-Menorca, Obra Social de la PAH, Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Maó, Oficina Integral de l’Habitatge del CIM, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca-PAH, i els Serveis Socials Comunitaris Bàsics dels vuit ajuntament de l’illa-SSCB).

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *