La Fira Arrels tanca amb èxit i rep un 50% més de visitants que la passada edició Arrels s’ha consolidat en una segona edició que ha comptat amb un 80% més de productors que l’anterior i un intens programa

Unes 4500 persones han passat aquest cap de setmana pel recinte firal de Maó. Arrels s’ha consolidat en una segona edició que ha comptat amb un 80% més de productors que l’anterior i un intens programa d’activitats.

La festa del producte local i la cuina de Menorca ha tancat les seves portes amb una valoració molt positiva per part de l’organització. La Fira Arrels ha rebut un 50% més de visitants que l’any passat i ha venut 20.000 tiquets de degustació, enfront als 10.000 que es van vendre a la passada edició. Pep Palau, director de fira, destaca la implicació dels seus participants, tant cuiners com productors, que s’han fet seva la fira Arrels.

Un programa carregat d’activitats que ha atret milers de persones a aquesta cita amb la gastronomia i la cuina de Menorca. Les activitats que han tingut lloc als diferents espais de la fira; Aula de Cuina, Aula de Tast i Aula Infantil, s’han omplert de visitants que s’han emportat molt bona percepció de la Fira Arrels. També els propis xefs arribats d’arreu del país s’han mostrat satisfets i han reconegut la qualitat i el nivell de les activitats del programa d’Arrels.

A més, també cal esmentar la cooperació que s’ha establert entre el sector de la cuina i els productors, que s’ha traduït amb un augment de tastos de gran qualitat. Així mateix, alguns restauradors han aprofitat l’ocasió per conèixer els productes locals i fer contactes.

Després de l’èxit de la primera jornada, el diumenge va arrencar amb la mateixa força, cues a l’entrada i a les paradetes dels expositors per tastar i comprar els productes menorquins. El matí va començar amb un tast de productes ecològics a l’Aula de Tast, a l’Aula de cuina han seguit les actuacions de xefs com Begoña Rodrigo (La Salita, València), Andreu Genestra (Andreu Genestra Restaurant, Capdepera, Mallorca) i Adelf Morales (Topik, Barcelona). 

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.