La panadera: Evolució d’un plat de cuina antiga i mare de les calderes i calderetes (i V) Al llibre “La cuina de Menorca” hi trobam la que és la reina de les panaderes de carn, la de be o anyell, i la seva variant amb pèsols i carxofes

Acabarem aquesta sèrie d’articles dedicats a la panadera, donant un repàs als darrers, i principals llibres de cuina que s’han publicat des dels anys 90 fins els nostres dies i que ens parlen de les panaderes.

Hauran de passar gairebé 70 anys perquè es torni a publicar un llibre de cuina menorquina extens, i que pugui ser un referent com ho és el “De re cibaria”. Serà al 1995 quan l’editorial catalana “La Magrana” publicarà “La cuina de Menorca” del prestigiós escriptor i investigador gastronòmic català, Jaume Fàbrega amb l’ajuda de la recordada Carme Puigvert, amb les primeres receptes de panadera, no sols de vegetals i de peix i marisc, sinó també amb panaderes de carn.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.