Viñas de Anna, Flor de Rosa 2017 de Codorniu

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Aquesta setmana hem sortejat un dels vins primaverals d’actualitat, el Viñas de Anna, Flor de Rosa 2017 de Codorniu. Un rosat que ha estat elaborat amb el most flor que flueix sense premsar el raïm. Està elaborat amb les varietats de Pinot Noir i Trepat. Té una criança parcial en barriques de roure. Es tracta d’un vi enèrgic, envolvent, fresc i ple de matisos, amb certa golositat i bona estructura. Pertany a la DO Catalunya.

Nota de cata

  • Aspecte: Vermell picota, pàl·lid, net i brillant
  • Nas: Aromes de fruita fresca, maduixes, cideres, gerds i notes de criança com la vainilla i la fusta de roure.
  • Boca: Energètic i envolvent, ben estructurat, fusta ben integrada, notes fruitals i de maduixa. Golós, amb final agradable, elegant i fresc.

Maridatge
És un vi ideal per a la primavera i també per l’estiu. Acompanya a la perfecció els plats de peix blau com una càntara al forn amb patates; uns verats o unes sardines a la graella; tatakis o tartars de salmó o de tonyina; arrossos amb conill, pollastre i gambes vermelles; aus de caça com les guàtleres torrades i també per a compartir aperitius i tapes.

Marga Roman Pons

La guanyadora d’aquesta setmana ha estat Marga Roman Pons, de la Llibreria Mallorca, que setmana a setmana ven i recomana el Setmanari El Iris entre els seus clients.
Si voleu saber més o comprar aquest vi dels Codorniu el podeu comprar a ENOTECA VINUM al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.