Vuit plats de Menorca entre les receptes amb producte local de Reserves de Biosfera Al llibre 'Recetas de la Biosfera' estan presentats a través de dos menús que consten de quatre elaboracions

Vuit plats elaborats amb producte local de Menorca formen part del llibre ‘Recetas de la Biosfera’ que acaba d’editar el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Mediambient a través de l’organisme autònom Parcs Nacionals (en format digital i que pot descarregar-se gratuïtament a través del web del Ministeri: http://www.mapama.gob.es), on s’hi integren un total de 150 plats tradicionals de la gastronomia de 20 indrets espanyols que compten amb la distinció de Reserva de Biosfera.

El receptari menorquí va sortir del concurs que l’Agència Menorca Reserva de Biosfera va engegar a mitjan 2016 amb la col·laboració d’altres entitats, entre aquestes l’associació Fra Roger, el Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca i el projecte Agroxerxa de l’Institut Menorquí d’Estudis, amb els requisits d’elaborar plats amb ingredients locals representatius i utilitzant matèries primeres de l’illa.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *