El Consell Insular i l’Associació de fabricants de calçat de Menorca han firmat un conveni de col·laboració per a l’any 2018

El Consell Insular i  l’Associació de fabricants de calçat de Menorca han firmat a Ciutadella un conveni de col·laboració econòmica per donar suport a la promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca. La quantitat aportada pel Consell Insular, a través d’aquest conveni, és de 70.000€.

L’objectiu d’aquest conveni és donar suport al programa de promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca i, així, recolzar les campanyes publicitàries i fomentar la presència del calçat en revistes i xarxes socials. Entre les actuacions previstes de l’Associació del calçat també es troba promocionar l’etiqueta de la marca de garantia avarca de Menorca.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha volgut remarcar la voluntat de l’equip de Govern del Consell en seguir potenciant la indústria del calçat de Menorca i aprofundir en la projecció a l’exterior de les empreses menorquines.

Per la seva banda, el conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha explicat que amb aquests ajuts es vol apostar per un dels sectors industrials més importants per a Menorca i fomentar la dinamització de l’economia insular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.