Actes 8 Març

El Consell Insular i SEBIME firmen un conveni de col·laboració per a la promoció i la comercialització dels productes bijuters de l’illa

El Consell Insular i l’Asociación Española de fabricantes de Bisuteria (SEBIME) han firmat un conveni de col·laboració econòmica per donar suport a la promoció i la comercialització dels productes bijuters de l’illa. La quantitat aportada pel Consell Insular és de 70.000€.

L’objectiu d’aquest conveni és establir els termes i les condicions de col·laboració entre el Consell Insular i SEBIME per tal de donar suport a les actuacions de promoció, comercialització i assessorament als seus associats del sector bijuter de Menorca. La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora “ha destacat la feina d’acompanyament i assessorament que fa SEBIME amb tot el sector industrial bijuter menorquí”.

Les actuacions que seran subvencionades inclouen coordinació i despeses de participació en fires, muntatge de fires, promoció i publicitat, despeses de gestió i despeses de personal. El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha incidit amb “la importància de seguir recolzant el sector bijuter i fer créixer aquesta indústria que tanta història té a Menorca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.