Actes 8 Març

168 històries arriben la final del concurs literari ‘Ficcions’

El concurs Ficcions, l’aventura de crear històries, que enguany arriba a la desena edició, és una iniciativa de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) a la qual pertany el setmanari El Iris, per promoure la lectura i l’escriptura en català entre els joves dels territoris de parla catalana. La desena edició del concurs literari Ficcions ha presentat ja el seu llistat de finalistes. De les més de 900 històries completes que es van pujar durant el termini del concurs, el jurat, format per persones vinculades al món literari i de l’educació, ha seleccionat els 168 grups finalistes94 a Catalunya39 al País Valencià i 35 a les Illes Balears.

El concurs literari juvenil Ficcions, l’aventura de crear històries va tancar la seva desena edició el passat 26 de març amb una participació rècord de 3.593 participants d’entre 14 i 18 anys d’arreu de Catalunya (2.039 alumnes), País Valencià (524 alumnes) i Illes Balears (340 alumnes) provinents de 314 centres educatius diferents.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.