Actes 8 Març

L’hotel rural Morvedra Nou fa 20 anys i ho celebra Els clients que conformen la seva base solen esser espanyols, juntament amb els anglesos, alemnays, suïssos i austriacs

Era l’1 de maig de 1998 quan la finca de Morvedra Nou, a uns 7 km del nucli urbà de Ciutadella i just un poc després d’agafat el camí de Macarella des de l’ermita de Sant Joan de Missa, va començar a funcionar com a hotel rural, convertint-se en el segon allotjament d’aquest tipus que obria les seves portes a Menorca (el primer va ser Sant Ignasi, l’any anterior).

I per celebrar aquest 20è aniversari, coincidint també amb l’inici d’una nova temporada, des de la direcció de l’hotel, que duen els germans Victoria i Enrique Bendito Vivó, han organitzat un sopar especial per a aquest dissabte 28 d’abril, amb música en directe i obert no tans sols als clients de l’hotel sinó també al públic en general interessat en anar-hi.

Amb una història que es remunta als anys anteriors a 1650, i amb molts anys havent-hi pagès conreant la terra, en els anys anteriors a l’arribada dels primers clients a l’hotel rural, Morvedra Nou duia unes temporades funcionant com a casa de lloguer d’estiu. La propietat era, i és actualment, de Sara Vivó Amengual, i va ser quan ella i el seu marit Enrique Bendito Saura deixaren de gestionar-la, que de la finca se’n van començar a fer càrrec els seus fills Victoria i Enrique Bendito Vivó.

Va ser en aquells moments, devers l’any 1997, que els germans Bendito Vivó, en plantejar-se què fer, se’ls va ocórrer la idea d’obrir les cases, en aquell entorn de tranquil·litat, com a hotel rural, dirigint-se cap a Mallorca per conèixer un poc més aquell món i si era possible ‘traslladar-ho’ a Morvedra Nou i a Menorca, on encara hi havia pocs precedents. Després de mesos de tràmits i d’un hivern d’obres, Morvedra Nou acollia els seus primers clients com a hotel rural l’1 de maig de l’any 1998. I d’açò, just d’aquí a uns dies, es compliran ja 20 anys.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.