Un rocòdrom pels joves a Sant Antoni Mª Claret

L’escoltisme és un moviment educatiu a nivell global (La OMS calcula que hi ha 36.5 milions d’ associats arreu del món) que es  dedica als joves i fillets i que compta amb 3 Agrupaments a Ciutadella: Federico Pareja, Sant Rafel i St. Antoni Maria Claret. Aquest darrer acull a fillets de 5 a 17 anys separats en 4 unitats treballa sobre 3 eixos fonamentals, la fe, l’educació i el país  mitjançant  activitats i accions concretes. Cada agrupament té una mateixa pedagogia i projecte educatiu però una manera  pròpia d’ aplicar aquests (gràcies a l’ origen i diversitat de fillets/es que atenen cadascun). 

L’Agrupament Escolta Sant Antoni Mª Claret (AESAMC) treballa també, i  fora de les activitats regulars de cada dissabte,  amb els joves de 13 a 17 anys  una secció d’escalada, una de jardineria,  una de ciclisme i properament una d’ atenció Soci-sanitària i cures  cap a les persones. La “secció d’escalada” compta actualment amb un Director de temps lliure i 3 ajudants de monitor per una dotzena de fillets/es.  Anima a fer esport als seus integrants amb uns objectius ben clars: ser millor persona, pel que mai competeixen entre ells. Tampoc pretenen ser millors o pitjors que els altres. Cerquen desenvolupar-se física, mental i emocionalment, descobrir nous llocs i fer nous i bons amics/gues. 

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.