El Casetero, un vi de la DO Campo Borja elaborat per Bodegas Frontonio

VINOTECA VINUM MENORCA
Carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Aquesta setmana hem sortejat un vi de la DO Campo Borja, “El Casetero” elaborat per Bodegas Frontonio, elaborat amb la varietat de garnatxa tinta a la zona de Valdejalón, a Saragossa.

Aquest petit celler fundat per tres amics, Fernando Mora, aspirant a Màster of Wine; Mario López, enòleg dels cellers Borsao i Francisco Latasa,  misser i expert en comerç internacional, que gestionen 50 hectàrees de vinya amb certificat ecològic des de 2017 i amb ceps vells de garnatxa tinta.

Elaboren el que es diu vins de garatge, vivificant tanca per tanca i produint uns vins autèntics i amb molt de caràcter.

Nota de cata

  • Aspecte: Vermell picota amb reflexes violacis fruit dels seus 4 mesos en barrica de roure.
  • Nas: Intens, envolvent, aromes primaris a fruites vermelles madures, notes minerals i làctis.
  • Boca: Fresc, sucós, lleuger i molt afruitat.

Maridatge

És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar carns vermelles al caliu, com els entrecots i mitjanes de vaca vermella menorquina, com també els plats de be o de porcella al forn. És un vi recomanat pels plats de cullera com uns ciurons amb costella de porc i sobrassada, una panadera de be o de bou, o per acompanyar carns blanques com un conill amb cebes o unes perdius amb col.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat Antoni Salvador Caules, subscriptor del Setmanari El Iris des dels anys 80. Antoni Salvador ha estat batle de Ciutadella i a l’actualitat és el president de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca.

Si voleu saber més o comprar aquest vi dels Codorniu el podeu comprar a VINOTECA VINUM al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.