‘La escucha’, de Vinos del Paseante, elaborat a Bodegas Santa Cecilia

VINOTECA VINUM MENORCA
Carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Obrim el mes de maig amb un vi negre jove amb criança molt especial, “La escucha” de Vinos del Paseante, elaborat a Bodega Santa Cecília. Es tracta d’un Mencía de la DO Bierzo que sorprèn des del moment en que ensumes els seus aromes en copa i fas el primer glop.

Destaca l’oliva de la seva etiqueta que ens conta la història de les valls del Bierzo, de vinyes entre boires i sòls de pizarra. D’una viticultura íntima i sostenible, de la força de l’home i les energies secretes dels animals.

Nota de cata

  • Aspecte: Vermell guinda amb reflexes violacis.
  • Nas: Intens, aromes primaris de fruites com les mores, les prunes confitades, regalesia, a més de notes minerals i les notes torraddes i de fusta fina que li dóna el seu pas en barriques de roure americà i francès.
  • Boca: Equilibrat, agradable, fresc. Tanins vius; notes de fruita i espècies.

Maridatge

És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar taules d’embotits ibèrics i taules de formatges vells. Marida a la perfecció amb els aguitats de carns de caça i les panaderes de carn de be o la de carn de bou. Podem acompanyar també peixos blaus a la graella com el verat o uns molls de roca. També ens anirà a la perfecció amb unes verdures a la graella, i en temps de tardor per acompanyar uns esclata-sangs o unes gírgoles torrades.

Si li volem donar força al seu origen ens anirà a la perfecció per acompanyar una bona cecina o un formatge d’ovella.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat Mariona Vilaseca, col·laboradora i subscriptora del nostre setmanari des del moment en que va arribar a Ciutadella, per a quedar-hi a residir, i gràcies a Vinum podrà gaudir d’aquest vi especial que té la seva història dins cada copa i cada glop.

Si voleu saber més o comprar aquest vi el podeu comprar a VINUM al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.