La connexió entre Menorca i Euskadi gaudeix de bona salut La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquest cap de setmana a la fira Expovacaciones amb l’objectiu de promocionar l’illa com a destinació idònia per a l’oci i la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat aquest cap de setmana a Expovacaciones, la fira turística que organitza Bilbao Exhibition Centre a la capital del País Basc. Expovacaciones, un dels certàmens més destacats del circuit nacional, es presenta com una fira integral on estan representats tots els sectors del turisme amb les darreres propostes de rutes i destinacions i les alternatives d’oci i temps de lleure més innovadores.

Elevat interès
La participació a la fira bilbaïna ha servit per a constatar que la relació entre Menorca i el País Basc gaudeix de molt bona salut. De fet, es podria afirmar que és l’illa balear que major interès desperta entre els potencials visitants bascos. Camí de Cavalls, rutes de senderisme, busseig i allotjaments han estats els temes més recurrents durant els tres dies de fira. La gastronomia i el patrimoni també han centrat part de les demandes.

Satisfacció turística
Una bona part dels visitants que han passat per l’estand eren repetidors i d’altres coneixien Menorca perquè amics i familiars els n’han parlat positivament, el que deixa entreveure un alt grau de satisfacció, fet indispensable per garantir la fidelització turística. Com també és indispensable la connectivitat aèria, que creixerà en les properes setmanes amb la incorporació d’Air Europa. Actualment, la ruta és operada per Vueling-Iberia.

L’assistència a Expovacaciones forma part de l’estratègia seguida per la FFTM per posicionar Menorca com una destinació idònia per a l’oci i la pràctica de l’esport a l’aire lliure, una estratègia que se sustenta en la riquesa ambiental i paisatgística de la nostra illa i que cerca diversificar l’oferta per atreure un turisme de major qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *