X Festival Menorca Jove

Gran participació i assistència al X Festival Menorca Jove que el passat dissabte, 6 de maig, va tenir lloc as Castell organitzat per l’Injove dins el marc del programa AlternaNits que des de l’any 2010 duu a terme el Consell Insular del Menorca en col·laboració amb l’INJOVE (Institut de Joventut de Menorca) i tots els ajuntaments de Menorca.

MOSTRA DE JOVES ARTISTES

El Festival, que té com a objectiu la promoció dels nombrosos grups, solistes i artistes que existeixen dins l’àmbit juvenil a Menorca, va comptar amb un total de 5 grups de joves participants de diferents disciplines artístiques d’arreu de l’Illa. A les 18 h es va iniciar la mostra jove amb tots ells:

  • Wonderlust
  • Neko-Chan
  • Eyeball queens
  • Bounce
  • Bizzy

FINAL BATALLES GALLINES I GALLS

A partir de les 20.45 h els finalistes del Concurs de batalles de Gallines i Galls, que enguany hem posat en marxa per primera vegada van iniciar el seu darrer cara a cara per aixecar-se amb el títol de guanyador del Primer Campionat de Batalles de Gallines i Galls de Menorca.

Els classificats a l’eliminatòria de Ciutadella Nehui i Tito Smoka i els classificats a l’eliminatòria de Maó Fausto i XN es van encarar sortint com a finalistes Nehui i Fausto.

El jurat format per Rosario Orfila (INJOVE), Sarita, Marín i Rubén de Unión Hip-Hop Menorca van donar com a guanyador al jove Nehui.

Van fer entrega del premi la Presidenta del CIMe Susana Mora Humbert,el Conseller de Joventut del CIMe Miquel Company, la regidora de Joventut des Castell Matilde Mamajón i el Tinent de Batle des Castell Florencio Conde

PREMI INTRO BEST YOUNG YOUTUBERS 2018

El Jurat, format per representants de l’INJOVE, de l’Ajuntament de Ciutadella i Josep Coll (youtuber i crític de cinema), va escollir com a guanyador del certamen i, per tant, mereixedor del premi consistent en un xec regal per valor de 600 euros, al youtuber JDenis, o pel seu nom real, Joel Denis Seijo Pascual.

Van fer entrega del premi la Presidenta del CIMe Susana Mora Humbert,el Conseller de Joventut del CIMe Miquel Company, la regidora de Joventut des Castell Matilde Mamajón i el Tinent de Batle des Castell Florencio Conde.

PREMIS CONCURTSMETRATGE 2018

La vetllada va continuar amb el lliurament dels premis Concurtmetratge 2018 per part de la Presidenta del CIMe Susana Mora Humbert,del Conseller de Joventut del CIMe Miquel Company, la regidora de Joventut des Castell Matilde Mamajón i el Tinent de Batle des Castell Florencio Conde:

  • Premi Menció del públic (xec regal per valor de 250 €)   al curt «El somni de la raó» de Iris Medina Coll
  • Segon premi (xec regal per valor de 500 €)   al curt  «Autocritica» de Aaron Vaquero Vinent, Santi Orfila Fullana i Miquel Gomila Martí
  • Primer premi (xec regal per valor de 1000 €) al curt «El somni de la raó» de Iris Medina Coll

CRIS JUANICO EN CONCERT

Arribarem a la part final del Festival Menorca Jove 2018 amb l’actuació d’un artista que necessita poques presentacions. Cantant i compositor, membre de la mítica banda Ja t’ho diré i ambaixador de Menorca per tot allà on actua, Cris Juanico va fer vibrar a les més de 200 persones que van assistir al concert i el van poder gaudir durant més de dues hores fins les 00.00 h de la matinada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.