El Consell Insular de Menorca posa a punt els accessos a les platges de Ciutadella per a la temporada turística

El Consell Insular de Menorca està portant a terme la posada a punt dels camins i aparcaments d’accés a les platges de Ciutadella, per tal de garantir-ne la visita en bones condicions de comoditat i seguretat durant la temporada turística.

La institució insular està actuant als camins de Macarella, Cala en Turqueta, Son Saura i La Vall, i als aparcaments de Macarella, Son Saura, La Vall i Punta Nati. També s’actuarà al camí per a vianants de Macarella, el que va de l’aparcament de Santa Anna fins a la platja.

Les tasques de manteniment i posada a punt consisteixen en l’eixermat dels camins i aparcaments, l’anivellació dels camins i aparcaments amb paviment granular amb l’objectiu d’eliminar clots i xaragalls, i la millora puntual de paviments asfàltics al camí de Macarella i al camí de Son Saura.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució de totes aquestes actuacions de posada a punt dels accessos a les platges de Ciutadella, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de camins i infraestructures destinades de la mobilitat de residents i visitants.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *