El Consell de Menorca renova la col·laboració amb Jazz Obert El Vega Jazz es celebrarà el diumenge 25 de maig al Palmerar de Cala en Blanes


El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, i el president de l’Associació Jazz Obert – Associació d’Aligàtors, Bernat Casasnovas, han signat el conveni de col·laboració per a la XX edició del Festival de Jazz de Menorca.

El suport del Departament de Cultura del Consell pel festival d’enguany és de 15.000 euros, 5.000€ més que l’any anterior. El conseller Miquel Àngel Maria ha justificat aquest increment per diverses raons, destacant «l’exclusivitat d’aquest festval de Jazz a Menorca, el gran nivell de les actuacions que, any rere any, aconsegueixen dur els organitzadors, i la contribució de manera clara a la desestacionalització de l’oferta cultural de Menorca amb una proposta de gran qualitat, capaç d’atreure cada any un major nombre de públic, tant de Menorca com de fora».

El conseller destaca l’èxit de la proposta Lindy Hop Exchange, incoporada al festival per segon any consecutiu, que aconsegueix dur a Menorca un bon nombre de seguidors d’aquesta modalitat de ball de diversos països europeus, ajudant a situar Menorca en el mapa dels festivals de jazz de referència.

Al seu torn, el president de Jazz Obert, Bernat Casasnovas, valora que «enguany ha estat un any especial pel Festival Menorca Jazz, i és que celebram el 20è aniversari. Ha estat per açò que hem fet més actvitats i hem portat grans formacions i grans noms del món del Jazz».

De fet, el festival encara continua amb concerts molt esperats, com el de The Gramophon Allstars Big Band, que actuarà al Vega Jazz el 26 de maig, al Palmerar de Cala’n Blanes, i el de James Carter’s Electrik Outlet, el 2 de juny al Llatzeret.

Bernat Casasnovas afirma que «tota la junta està molt contenta de com han anat totes les actvitats fetes, tant per la quantitat de públic com pel nivell de satisfacció. Ja vam fer un gran bot als mitjans locals, i enguany hem saltat a nivells nacionals i internacionals. A més, el festival també ha aconseguit ajuntar les illes culturalment, portant propostes de Mallorca i Eivissa. Tot açò és gràcies a la feina constant d’una gran junta i el suport d’entitats públiques i privades».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.