L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics reb el reconeixement dels Petits Cellers 37 cellers mallorquins van presentar 300 vins de Mallorca, tots ells de Petits Cellers

L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, va rebre el reconeixement dels Petits Cellers de les Illes Balears en reconeixement per la seva difussió de la cultura del vi, tant a Mallorca com a la resta de les Illes.

El pati de la Misericòrdia de Palma va acollir divendres la 10ena edició de la Nit del Vi, on hi van participar 37 cellers de Mallorca que van donar a degustar 300 vins de les diferents bodegues participants, que van tenir el seu vesant solidari al donar la recaptació de les entrades, cada una valia 15 euros amb degustació ilimitada de vins i espumosos, a la Fundació Vicent Ferrer. Es calcula que hi van assistir unes 1.500 persones.

L’acte va comptar amb la presència del conseller d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, Vicent Vidal; el conseller d’Economia del Consell de Mallorca, Cosme Bonet i el president de PIMECO, Toni Fuster, que van ser rebuts pel president de Petits Cellers, Guillem Vicens.

Guardó

Cada edició Petits Cellers reconeix la tasca de persones i col·lectius que fan difusió de la cultura del vi a Mallorca, i en aquest cas es va reconèixer la tasca que en fa l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, que va rebre el guardó de la present edició, que va ser recollit pel seu president, el menorquí Bep Al·lès, que va destacar els vins que es fan a Mallorca i a la resta de les Balears, com a maridatge necessari per als bons plats de la nostra gastronomja, i a la vegada com a complement ideal al turisme de sol i platja, i també com a element diferenciador i desestacionalitzador de la temporada turística, perquè en aquest moment la gastronomia i els vins de les nostres illes gaudeixen d’un gran reconeixement i han de ser els motors d’una nova manera de fer i de viure el turisme.

L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears, va agrair aquest important reconeixement que serà un impuls més perquè els seus membres segueixen treballant per a la promoció i difusió  del producte local de les nostres illes, mitjançant la gastronomia, no sols des dels restaurants, sinó també des dels petits productors, i també dels cellers, perquè la cultura del vi és necessaria i és a més a més el complement ideal d’un bon menjar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.