Corbata, un vi blanc Verdejo de la DO Rueda

VINOTECA VINUM MENORCA
Carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Aquesta setmana hem sortejat un vi blanc fresc de la varietat Verdejo de la DO Rueda que ha estat elaborat pels Cellers Quatro Rayas, de la localitat de La Seca a Valladolid. És un vi elaborat amb raïms procedents de ceps de més de 25 anys, que li donen un caràcter especial, i que el defineix com un dels millors verdejos joves de l’actualitat.

Nota de cata

  • Aspecte: Groc palla amb reflexes verdosos. Nét i clar a la copa.
  • Nas: Aromes frescos i equilibrats
  • Boca: Suau, fresc, sec i amb un llarg postgust. Bon equilibri entre acidesa i dolçor.

Maridatge

És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar peixos a la graella i mariscs tan a la planxa, com per exemple unes gambes vermelles o com amb uns musclos al vapor. Ens marida a la perfecció amb arrossos caldosos i paelles de marisc, a més de plats una mica més contundents com uns pebres farcits de brandada de bacallà o un bacallà amb allioli de poma. També és un vi apte per acompanya ensalades com la de formatge de cabra i fruits secs o bé taules de formatges suaus, com un semi de Binigarba.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat Toni Nieto, subscriptor del Setmanari El Iris des de fa un any, i que és una mostra de la gent jove que dóna suport  la premsa local.

Si voleu saber més o comprar aquest vi dels Codorniu el podeu comprar a VINUM al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca