Company qualifica de “fita històrica” el descompte del 75% en els viatges a la península Recorda que el PSOE ha votat en contra dels PGE que l'any passat van permetre el 75% entre illes i que aquest faran realitat el 75% amb la península

En declaracions als mitjans de comunicació, el president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, el descompte del 75% per als residents en els viatges a la península “és un èxit històric” i que s’ha aconseguit “gràcies al Govern del PP i no gràcies a la gestió de la senyora Armengol “. Per això, ha convidat a la presidenta del Govern a “gaudir” per aquest fet i a superar el seu “discurs victimista contra Madrid”.

En aquest sentit, Company ha lamentat que les primeres valoracions, tant de la presidenta Armengol, com de la consellera Cladera, vagin encaminades a desviar l’atenció del fet important. “Vull comparar l’alegria que tenim al PP per aconseguir algo històric com és el 75% de descompte per als residents de les illes amb la sensació que transmeten la presidenta Armengol i la consellera Cladera, volent desviar ara l’atenció cap a la política de preus de les companyies aèries o la necessitat de fixar dit descompte en el REB “, ha admès.

El president popular ha confirmat que l’esmena de Nova Canàries acceptada ahir pel Govern central en la negociació dels pressupostos generals de l’Estat en el Congrés en què es recull l’increment del descompte de resident, es completarà amb una esmena del PP per fer extensiu aquest descompte als habitants de tots els territoris extrapeninsulars. “He dit moltes vegades que Armengol arribava tard, perquè el camí estava perfectament marcat i l’important era que s’aprovessin els pressupostos, tot i el vot en contra d’Armengol i el seu partit”, ha reiterat.

Company ha recordat que tant l’any passat, quan el Govern de Mariano Rajoy va aprovar el 75% entre illes, com aquest any, amb l’acceptació del 75% amb la península, es repeteix una circumstància i és l’oposició del PSOE als    pressupostos de l’ estat que, precisament, possibiliten aquestes dues mesures fortament demandades per la societat de les Illes Balears. Per això, ha dit que “els que no poden dormir tranquils són els ciutadans de Balears amb una presidenta que sembla més interessada en no aconseguir res de Madrid per alimentar el mantra del ‘Madrid ens mata’ que en fer-ho; o amb una presidenta que ha deixat 200 MM d’euros sense executar en inversions el 2017 “.

Sobre la petició de la presidenta i de la consellera Cladera de fixar aquest descompte en la negociació del nou REB, Company ha assenyalat que reclamar això “és enganyar la gent, perquè això ja està reconegut” i ha re-cordat que quan es va passar del 33% al 50% “no hi va haver necessitat de modificar res i duim molts anys gaudint d’aquest descompte. I ara passarà el mateix “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.