Menorca Talaiòtica - Unesco

XXII Fira del Cavall de Raça Menorquina: 18, 19 i 20 de maig

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, l’alcalde des Mercadal, Francesc Ametller i el President de l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina, Antoni Bagur, han presentat una nova edició de la Fira del Cavall de Raça Menorquina.

El Consell Insular ha renovat un any més el conveni de col·laboració amb l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina un import total de 30.000€. El president de l’associació, Antoni Bagur, ha agraït el suport institucional que permet donar continuïtat a la gran festa del cavall de raça menorquina.

Company  ha destacat que aquesta fira “esdevé un dels esdeveniments més esperats per als amants dels nostres equins. Durant aquests dies, ens presentaran els millors exemplars que avalen l’efectivitat del desenvolupament del Programa de Millora Genètica específic per a aquesta raça que estan aplicant a la nostra terra”.

Com a principals novetats d’enguany les entrades seran gratuïtes i la fira s’iniciarà el divendres capvespre i no el dissabte matí com s’anava fent els anys anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.