APTUME realitza la seva primera reunió.

Des de l’associació APTUME (Associació pel lloguer turístic de Menorca) volem informar del següent:

Ahir es va celebrar una primera reunió de l’associació APTUME. Es van donar a conèixer les tasques realitzades fins ara i les propostes que es volen portar a terme com el recurs contenciós administratiu davant instàncies judicials quan es produeixi l’aprovació definitiva de la zonificació per part del Consell Insular de Menorca. Un cop feta l’exposició del president Josep Piris, es va donar la paraula als assistents i es va obrir un torn de debat, on es van plantejar dubtes per part dels assistents que es traslladaran als serveis jurídics d’ APTUME per donar-hi resposta.

Per altra banda, l’associació ja està en disposició de que qualsevol persona interessada es pugui associar formalment a través d’un quota de 10€ mensuals que es destinaran en primera instància a campanya de captació de nous socis i a fer front a les despeses que comporti la presentació del recurs contenciós administratiu. Ser soci de l’associació permetrà tenir veu i vot a les assemblees, participar directament en les accions que es puguin portar a terme defensant de manera activa l’activitat del lloguer turístic a Menorca.

Des d’APTUME es fa una crida a associar-se a tots els propietaris i ciutadans de Menorca per fer front comú envers el lloguer turístic d’habitatges, per tal que aquesta activitat es reguli de forma que la normativa no es basi en prohibicions.

Per estar informat i formar part d’APTUME com soci, es pot visitar la web www.lloguerturisticmenorca.com, escriure al formulari de contacte o al correu lloguerturistic@gmail.com

Moltes gràcies per la vostre atenció, suport i col·laboració.

Josep Piris Gaimundi

President d’APTUME

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *