Actes 8 Març

Company: “El 75% de descompte és un fet històric que Armengol vol minimitzar”. Quantifica en 240MM anuals l'aportació de l'Estat per bonificar el descompte i destaca que podrà viatjar a la península per 40 anada i tornada

 

El president del Grup Parlamentari Popular i president del PP, Biel Company, ha destacat avui al Parlament que la consecució del 75% de descompte de resident és una “gran notícia i un assoliment històric”, que permetrà viatjar a moltes destinacions de la península per un preu de 40 euros anada i tornada, pel que ha animat la presidenta i als partits del Pacte a abandonar el discurs victimista amb el Govern central i “gaudir d’una mesura positiva per a tots els ciutadans de les Illes Balears”.

“En un any tenim dos 75% de descompte -l’any passat es va aprovar en els vols interislas- ja vostè el que li molesta és que ho hagi aconseguit el Govern d’Espanya, d’una banda, i el Govern del PP, per l’altra . S’ha aconseguit tot i vostè i del seu partit, perquè vostès han votat en contra dels pressupostos tant l’any passat com aquest “, ha afirmat Company. ”

Durant la seva pregunta a la presidenta del Govern, Company ha quantificat en uns 240 milions anuals l’aportació del Govern per assumir el 75% de descompte de resident, que ara permet viatjar entre illes per uns 20 € entre les illes i per uns 40 € a moltes destinacions de la península quan s’aprovin els pressupostos generals de l’Estat (PGE) que es tramiten al Congrés. “Tenc la sensació que volen minimitzar un èxit històric”, ha afegit.

A més, ha explicat que aquesta bonificació s’aplicarà amb una “vigència indefinida”, tal com recull l’esmena d’addicció del Grup Popular incorporada als pressupostos generals de l’Estat, que també obliga les autoritats “a vetllar perquè les companyies no estableixin pactes que incrementen preus”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.