La Conselleria d’Esports presenta les noves equipacions dels esportistes dels programes de tecnificació La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha renovat l'equipació dels més de 300 esportistes dels programes de tecnificació esportiva del Centre de Tecnificació Esportiva (CTEIB) del Govern de les Illes Balears.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha renovat l’equipació dels més de 300 esportistes dels programes de tecnificació esportiva del Centre de Tecnificació Esportiva (CTEIB) del Govern de les Illes Balears.

L’acte, que ha tengut lloc a les noves grades de la pista d’atletisme del poliesportiu Prínceps d’Espanya, ha comptat amb la majoria dels esportistes dels programes de tecnificació i els seus tècnics i amb la presència de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, del director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Josep Abrines.

L’equipació d’esportistes i tècnics no es renovava des de la temporada 2015-2016, quan es va recuperar l’equipació específica per primera vegada des dels anys 2007-2008. La nova equipació fa més visible el nom de les Illes Balears arreu de l’Estat en les competicions oficials.

L’equipació dels esportistes consisteix en dues samarretes, un calçons llargs i una dessuadora, mentre que l’equipació per als tècnics consisteix en dos polos, un calçons llargs i una dessuadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.